Székesfehérvár,Szent Flórián körút 7.
Kedves Ügyfeleink! A Magyar Kormány aktuális intézkedéseinek megfelelően kereskedéseink március 17-től új munkarend szerint üzemelnek. A gépjárműértékesítés hétköznapokon 08:00 – 15:00-ig, a gépjárműszervizelés 08:00 - 17:00-ig tart nyitva! Megértésüket köszönjük! További részletek >>

Vadonatúj Jazz Hibrid


Üdvözölje Ön is a dinamikus, fejlett Jazz és a sportos Jazz Crosstar érkezését! Vállalatunk elkötelezett az elektromos technológia mellett, ennek jegyében új autóink kétmotoros, hibrid hajtáslánccal készültek, így dinamikus, kifinomult és hatékony vezetési élményt kínál.


A vadonatúj Jazz és Jazz Crosstar

A vadonatúj Jazz és Jazz Crosstar ugyanazzal a fejlett hibrid hajtáslánccal, de más-más személyiséggel hódítja meg az utasait. De akár a kifinomult Jazz, akár a stílusos Crosstar mellett dönt, hamarosan rá fog jönni, hogy valódi szépségük belül, a vezetési élményben rejlik. A vadonatúj Jazz és Jazz Crosstar ultramodern, továbbfejlesztett hibrid hajtáslánccal és sportos, trendi megjelenéssel igyekszik messzemenőkig kiszolgálni a vásárlói igényeket. E két modell a Honda által fejlesztett, páratlanul kifinomult e:HEV hibrid technikának köszönheti egyedülállóan hatékony mivoltát, ami alacsony üzemanyag-fogyasztást, egyszersmind károsanyag-kibocsátást garantál, ugyanakkor elképesztően dinamikussá teszi – a tisztán elektromos üzemmódra (is) képes – autókat. Szintúgy elismerést érdemel az utastér, hiszen kategóriaelső helykínálat, felülmúlhatatlan variálhatóság és messze átlagon felüli kényelem jellemzi, nem mellesleg a menetbiztonságot és műszaki fejlettséget illetően is a legmagasabb színvonalon áll.

JAZZ HYBRID


JAZZ CROSSTAR HYBRID


HÍVOGATÓ UTASTÉR

A vadonatúj Jazz és Jazz Crosstar utasterét teljesen áttervezték mérnökeink, igényes, lágy tapintású alapanyagokkal, áttekinthető műszerekkel és ergonomikusan elhelyezett kezelőszervekkel segítve a vezetőt a különféle közlekedési szituációkban. A széles látószöget – egyben nagyobb menetbiztonságot – garantáló szélvédőnek hála minden helyzetben pofon egyszerű a tájékozódás, nem mellesleg tágasabbnak, légiesebbnek hat a kabin. Az első ülések kivételes komforttal kényeztetik a vezetőt és utasát, hátul pedig a Mágikus Ülésrendszer ejtheti ámulatba a szemlélőt, hiszen remekül variálhatóvá varázsolja a két modellt. Bármit is tervez tehát, biztosan belefér majd a napjába, no meg az autójába...


EGYÜTT SZEBB AZ ÉLET

A vadonatúj Honda Jazz modellcsalád tagjai a legmodernebb mobilkommunikációs eszközökkel kapcsolódnak a világhoz. A kilenccolos, nagy felbontású Honda Connect szórakoztatóelektronikai és információs rendszer új generációja többek között Apple CarPlay és Android Auto kapcsolat* kiépítésére is alkalmas. Az ösztönösen kezelhető Honda Személyi Asszisztens** egy különleges, tanulni képes beszédfelismerő rendszer, ami megérti és végrehajtja a pilóta utasításait. Aktiváláshoz csupán az „OK Honda” kifejezést kell kimondania a vezetőnek... További érdekesség, hogy a Honda+ névre keresztelt okostelefon-alkalmazással távolról is nyitható-zárható az autó, sőt akár helyadatok is küldhetők a navigációs rendszernek.Próbálja ki és értesüljön az új Honda Jazz Hibrid modellek érkezéséről az elsők között!

Iratkozzon fel információs csomagunkra, az alábbi űrlap kitöltésével!

Információs csomag regisztráció


Munkatársaink


Honda Fehérvár - Autócentrum Szabó
Cím
8000 Székesfehérvár, Szent Flórián körút 7.
Telefon
+36 (22) 200 500
Nyitva tartás
Új- és használt autó értékesítés
H-P: 08:00-15:00
Sz-V: Zárva
Szerviz
H-P: 08:00-17:00
Sz-V: Zárva

Visszahívást kérek


Oldalainkon HTTP sütiket használunk, a jobb működésért. További információk