Székesfehérvár,Szent Flórián körút 7.

Honda CR-V 12 499 000 Ft-tól

ÚJ HIBRIDTELJESÍTMÉNY

Gyorsan reagáló, lágy, hatékony. A teljesen új CR-V Hybridnek az alábbi három előnyös tulajdonságát fedezheti fel. Az intelligens, teljesen korszerű hibrid hajtáslánc zökkenőmentes és lebilincselő vezetési élményt nyújt minden úton.


ISMERJE MEG A HIBRID TECHNIKÁT
Újabb mérföldkő a Honda CR-V történetében.
Az i-MMD (intelligens Multi-Mode Drive) technika kivételes teljesítményt nyújt kiemelkedő hatásfok mellett. Egy teljesen új kocsiszekrény körül kialakított aerodinamikus formájának köszönhetően ez az 5. generációs CR-V igazán a vezetők álmait megvalósító SUV. Amint beszáll, luxusminőségű, kifinomult belteret élvezhet, amelyben ugyanúgy jelen vannak a legújabb vezetést segítő funkciók, a tájékoztató és utasszórakoztató rendszer, mint a kényelem, a tér és a sokoldalúság, amelyről a CR-V híres.

A HAJTÁSRENDSZEREK ÖSSZEHASONLÍTÁSA
A Honda CR-V többféle motorral és erőátvitellel kapható – többek közt egy új 1.5 VTEC TURBO motorral –, amelyek mindegyikére jellemző a kiváló teljesítmény.

A benzinmotoros Honda CR-V
Fejlett, üzemanyag-takarékos 1.5 VTEC TURBO benzinmotor 6 fokozatú manuális vagy CVT automatikus váltóval. (A manuális váltós változat 173 LE teljesítmény és 220 Nm nyomaték leadására képes, míg a CVT váltós változat esetében ezek az értékek: 193 LE és 243 Nm.) Választhat első- vagy összkerékhajtású és akár hétüléses kialakítású változatot is.

A Honda CR-V Hybrid
A 2,0 literes, Atkinson-ciklusú benzinmotort, mely két villanymotorral működik együtt – egy hajtó és egy áramfejlesztő villanymotorral –, egy intelligens Multi-Mode Drive (i-MMD) rendszer vezérli, mely 3 menetüzemmódot kínál: Hybrid, Engine és EV Drive. Elsőkerékhajtású és összkerékhajtású változatban is kapható.


AZ ÖN CR-V HYBRIDJE
Vigye bele személyiségét!
Számtalan módja van annak, hogy a CR-V Hybridet még inkább a saját képére formálja. Választhat az egyedi termékek széles kínálatából, vagy döntsön egy adott célra tervezett tartozékcsomag mellett. Gépkocsiját olyan személyes vonásokkal ruházhatja fel, amelyektől az igazán a sajátjává válik.

*A feltüntetett extra Autócentrum Szabó Garancia ajánlat kizárólag 2022.09.09. - 2022.12.31. között megkötött új gépjárművekre kötött vevőszerződések esetén vehető igénybe, és egyedi megállapodás megkötése szükséges hozzá. A kilométer korlátozás megegyezik a gyári garancia kilométer korlátozásával, kivéve a Renault és a Fiat kishaszongépjárműveknél, ahol 100.000 km korlátozás érvényes. Ford, Fiat, Abarth, Jeep, Alfa Romeo, Renault és Honda modellek esetén az extra Autócentrum Szabó Garancia ideje a gyári garanciát követően +1 év, míg Suzuki modellek esetén a gyári garanciát követő +2 év időtartamra vonatkozik. A tájékoztatás nem teljes körű, további részletek és feltételek felől érdeklődj márkakereskedéseinkben!

Tökéletesen összeillő

A Honda CR-V Hybrid a kifinomult és sportos külsőt ötvözi a kiváló minőségű beltérrel. A Honda Hybrid Performance rendszerrel ellátott új CR-V a fényszórótól a hátsó lámpáig aerodinamikailag kialakított. Egy gyönyörűen kidolgozott és korszerű SUV fejlett meghajtással. Ez a markáns vonalú, sportos kinézetű SUV minden szögből nézve teljesen tökéletes alkotás, kívülről és belülről is.


Hibridet vezetni sosem volt még ennyire jó érzés, és sosem volt ilyen látványos.
Az ötödik generációs Honda CR-V-nek jól felismerhető formája van: az áramvonalas egyszerűség, amelyet úgy alakítottak ki, hogy egyszerre legyen elegáns és funkcionális. A kialakítás szabályozza a kocsitest alatti légáramlást is, ami segíti az üzemanyag-takarékosságot, valamint csökkenti a légellenállást és a zajszintet. A funkciókon túl az általános hatás az, hogy a Honda CR-V Hybrid magára vonja figyelmet, bárhová megy is.

Kéz nélkül működtethető csomagtérajtó
A hátsó elektromos csomagtérajtó beprogramozható úgy, hogy a kívánt magasságban megálljon. Ez akkor ideális, ha sietve kell kinyitnia, és a parkolóban vagy garázsban alacsony a mennyezet. Ha mindkét keze tele van, a csomagtérajtót kinyithatja úgy is, hogy egyszerűen elhúzza a lábát a hátsó lökhárító alatt – szépen és könnyedén.

Belső tér

Az ajtót kinyitva hibátlan luxus fogadja. Amint beül, azonnal észre fogja venni a CR-V egyedülállóan tágas terét és kényelmét. Nem kell mást tennie, csak halkan elslisszani, és élvezni a vezetést. Az utastér egészében egy gyönyörűen varrott, puha tapintású panel fut végig.


Kézre esnek
Könnyedén átlapozhatja a Vezetői Információs Kijelzőt a kormánykeréken lévő, hüvelykujjal is könnyedén kezelhető konzol vagy hangvezérlés segítségével, hogy a számos különböző funkció közül válasszon: SMS és e-mail megjelenítése, audio információk, telefonos kapcsolatok és még a gépkocsival kapcsolatos karbantartási információk is. A vezető számára lényeges adatok egy színes TFT-kijelzőn jelennek meg.

Könnyed vezetésre tervezve.

A CR-V Hybrid kiválasztja az optimális üzemmódot, hogy gyors reagálású, hatékony vezetést tegyen lehetővé. Az Atkinson-ciklusú, 2,0 literes benzinmotor és a két villanymotor – egy hajtó villanymotor és egy áramfejlesztő villanymotor, amelyek lehetővé teszik a hajtást benzinmotoros, villanymotoros és hibrid üzemmódban. A CR-V a hagyományos erőátvitel használata helyett fix áttételű váltót használ, amely lehetővé teszi a vezető számára a zökkenőmentes erőátvitelt, és kényelmessé teszi a vezetést – ez az a hibrid, amit Ön is érezhet.


ÖNÁLLÓAN GONDOLKODIK
Az intelligens Multi-Mode Drive (i-MMD) mindig nagy teljesítményt és hatékonyságot nyújt.
Az i-MMD technika biztosítja, hogy a gépkocsi mindig a leghatékonyabb módon használja fel az energiát. Ez annyit tesz, hogy a CR-V Hybrid zökkenőmentesen vált három üzemmódja között, melyek a következők: EV Drive, Hybrid Drive és Engine Drive. Elektromos meghajtás esetén az autó hangriasztást ad ki – annyira halk –, és bizonyos vezetési körülmények között, ha a vezető akarja, kézzel meghosszabbíthatja a villanymotoros meghajtás időtartamát a műszerfalon elhelyezett EV Mode gombot megnyomva. Ha a nagyobb dinamikát szeretné érezni, a Sport üzemmód még lebilincselőbb vezetési élményt nyújt.


KÖNNYED VEZETÉS
Élvezze a vezetést, miközben a Honda CR-V kiválasztja a legdinamikusabb és legjobb hatásfokú módszert úti célja eléréséhez. Ez egy újszerű rendszer, amely lehetővé teszi, hogy a benzinmotor a lehető leggyakrabban az optimális teljesítményű tartományában üzemeljen. Az ECON gazdaságos üzemmóddal kombinálva az eredmény egy rendkívül üzemanyag-takarékos gépkocsi.


ALAPVETŐ BIZTONSÁG
A legkorszerűbb menetbiztonsági eszközöket magában foglaló Honda SENSING rendszert úgy tervezték, hogy megóvja Önt és utasait

Ütközés Erejét Mérséklő Fékrendszer
Észleli, ha egy jármű vagy egy gyalogos az autó útjába kerül, s azonnal figyelmezteti Önt az ütközés veszélyére, emellett csökkenti az autó sebességét, hogy minimalizálja az ütközés súlyosságát.

Sávelhagyásra Figyelmeztető Rendszer
Vizuális és hangjelekkel figyelmezteti a vezetőt a kisodródásra, ha az autó irányjelzés nélkül hagyja el a forgalmi sávot.

Útpályaelhagyásra Figyelmeztető Rendszer
A szélvédőre erősített kamera folyamatosan figyeli az utat, s ha azt észleli, hogy az autó letér az útpályáról, az elektronikus szervokormány segítségével finom korrekciókkal visszairányítja sávjába. Bizonyos körülmények között a fékek bevetésére is képes.

Sávtartó Asszisztens
Segít a sáv közepén tartani az autót, így biztonságosabbá és kevésbé fárasztóvá teszi a közlekedést autóúton és autópályán, mivel nincs szükség folyamatos kormányzásra, és kevesebb energiát kíván a vezetés.

Közúti Jelzőtáblákat Felismerő Rendszer
A Közúti Jelzőtáblákat Felismerő Rendszer automatikusan felismeri a közúti jelzőtáblákat, és megjeleníti azokat a kijelzőn. Egyszerre két táblát képes megjeleníteni.

Intelligens Sebességhatároló
A beállítható sebességhatároló és a Közúti Jelzőtáblákat Felismerő Rendszer képességeit intelligensen ötvözve automatikusan mindig az adott útszakaszon megengedett, a Közúti Jelzőtáblákat Felismerő Rendszer által észlelt legnagyobb sebességre korlátozza az autó sebességét.

Intelligens Adaptív Sebességrögzítő
Ez a rendszer érzékeli, ha a szomszédos sávban haladó jármű be szándékozik vágni Ön elé, és ennek megfelelően szabályozza az Ön gépkocsija sebességét. Emellett képes tartani a megadott követési távolságot az Ön előtt haladó gépkocsitól, így nem Önnek kell folyton változtatgatnia a sebességet.

AjánlatkérésJelentkezés tesztvezetésre
AKCIÓS ÚJ AUTÓ KÍNÁLATUNK


Kapcsolódó ajánlatunk


Ajánlatkérés
Jelentkezés tesztvezetésre

Munkatársaink


Honda Fehérvár - Autócentrum Szabó
Cím
8000 Székesfehérvár, Szent Flórián körút 7.
Telefon
+36 (22) 200 500
Szerviz
+36 (30) 010 1427
Nyitva tartás
Hétfő-Péntek: 08:00-17:00
Szombat-Vasárnap: Zárva

Visszahívást kérek


Oldalainkon HTTP sütiket használunk, a jobb működésért. További információk