Székesfehérvár,Szent Flórián körút 7.

Honda E 10 999 000 Ft-tól

100% ÉLMÉNY, 0% EMISSZIÓ.

A technológia és a vezetési élmény találkozása. Az első teljesen elektromos autónk, a Honda e kiváló stabilitása és kezelhetősége mellett gyorsan tölthető, az egyedi, vízhűtéses akkumulátorrendszer pedig alacsony és magas hőmérsékleteken is a lehető legnagyobb megtehető távolságot garantálja.

100%-ban elektromos Honda E most akár 2,5 millió forintos állami támogatással!*

A feltüntetett kedvezmény a „Megfizethető árú elektromos gépjármű és segédmotoros kerékpár (robogó) beszerzésének támogatására” vonatkozó sikeres pályázat alapján elnyerhető, a gépkocsi beszerzés időpontjában érvényes bruttó vételárához nyújtható, akár 2 500 000 Ft állami támogatását jelenti. Az állami támogatást az Innovációs és Technológiai Minisztérium nyújtja, a támogató által meghatározott feltételekkel. A Honda és az Autócentrum Szabó Kft. a pályázat eredményéért nem vállal felelősséget. Az állami támogatás 2020. június 15-től igényelhető és a pontos feltételei az alábbi oldalon tekinthetők meg: https://elektromobilitas.ifka.hu/


A csendes, egyenletes és kifinomult hajtás igény szerint gombnyomásra aktiválható, és azonnali gyorsulást kínál. A Honda e praktikus szempontok szerint épített karosszériája számos technologiát egyesít. A hajtásért egy erőteljes elektromos motor felel, amely egyetlen pedállal vezérelhető.

VÁLASSZA KI A HAJTÁSLÁNCOT
Csavarja fel a maximumra, vagy válassza a pihentető utazás élményét.
A Honda e két vezetési módot kínál. A Normál üzemmód tökéletes a nyugodt városi utakhoz, míg a Sport üzemmód esetén megnő az autó reakciókészsége, és a felfüggesztés is jobb kezelhetőséget nyújt, ami ideális a kanyarok dinamikus bevételéhez.


Egyszerű és letisztult dizájn.
A minimalista dizájn nem csupán vonzó megjelenést kölcsönöz az autónak, de a hatékonyságot is szolgálja. A trendi, modern kialakítás és a jövőbe mutató technológiák ötvözete az, ami miatt a Honda e igazán kiemelkedik a tömegből. A Honda e kialakítása során az emberközpontú tervezés filozófiáját követtük: a modern, intelligens technológiák révén észrevétlenül csatlakozhat az autóhoz.

LETISZTULT ÉS MODERN

A jövő autójának tervezése során a múltba tekintettünk. A Honda e formaterve a legelső Honda Civicre emlékeztet: retró dizájnját egyszerű, letisztult felületek teszik érdekessé.


A TÖKÉLETES FORMA
A Honda e megalkotása során mindent megkérdőjeleztünk: Használhatunk különböző fényszórókat és hátsó lámpákat? Hová kerüljenek az irányjelző lámpák? Hogyan lehet még jobb az aerodinamika? Ez az egyedülálló autó úgy született, hogy megválaszoltuk ezeket a kérdéseket, és megkerestük a lehető legtökéletesebb formát. Szórakoztató vezetési élmény, kiemelkedő biztonság és vonzó megjelenés: a Honda e a modern értékek megtestesítője, és a jövő autóvezetési élményének hírnöke.

MINDEN EGYBEN
Az egységes dizájn kulcsa az integráció. Elülső fényszórók, radar, többfunkciós kamera – egyetlen panelen. Az egységes megjelenés nevében hasonlóképpen hátul is egy helyre kerültek ezek az elemek. A 17 colos könnyűfém felnikhez speciális kialakítású fedőelem tartozik, amely megvédi őket a portól, így a Honda e hosszabb ideig képes megőrizni tiszta megjelenését.

UTAZÁS AZ ŰRBEN

A város túlterhelt és zsúfolt, a Honda e ennek tökéletes ellentéte. A Honda e tágas belső terébe belépve, azonnal megfeledkezhet a külvilág nyüzsgéséről. Ez a lounge-okra emlékeztető, nyugodt és derűs környezet levegős és világos kialakítással nyűgözi le az utazót.


Nincs középső konzol, így a tér még nagyobbnak tűnik. Foglaljon helyet a kényelmes ülésben, és pillantson végig a teljes szélességű műszerfalon: olyan érzés, mintha űrutazásra indulna. A Honda e megtévesztően tágas belső teret kapott, amely mindenki számára megfelelő. A hátsó üléstér bőséges lábteret nyújt az utasoknak: a kis méretű autók kategóriájában ez az egyik legtágasabb autó

Fejlett technológia

A Honda SENSING csomag mostantól az alapfelszereltség része a Honda CR-V és a Civic modelleknél. Ez egy korszerű technológiai funkciókat magában foglaló rendszer, amelyet arra hoztak létre, hogy megóvja Önt és utasait az utazások során. A Honda e a további extra funkciók mellett a Honda Sensing rendszert is tartalmazza.


Elindulásra Figyelmeztető Rendszer
Figyelmezteti Önt, ha az Ön előtt álló jármű elindul. A Honda e jelzi Önnek, hogy szabad az út.

Ütközésmegelőző Gázkezelés
Forgalomkövetés esetén megakadályozza a hirtelen gyorsításokat, egyszersmind észleli, ha az előtte haladó autó hirtelen lassít. Tipikusan ilyen helyzet a körforgalomba behajtás, amikor a sofőrök váratlanul meggondolhatják magukat, és fékezhetnek.

Alacsony Sebességű Ráfutásmegelőzés
Ha Ön csekély sebességgel közelít egy tárgyhoz, melyet nem vesz észre, a Honda e képes automatikusan vészfékezni, s ezzel megelőzni az ütközést.

Miért érdemes a Honda töltőt választani? Gyors és megbízható
A töltő akár 22 kW-os háromfázisú és 7,4 kW-os egyfázisú teljesítmény leadására is képes, integrált teljesítményfigyelője pedig észleli, amikor elérte a maximálisan engedélyezett áramerősséget. A Honda töltővel 32 amperes tápellátás mellett 4,1 óra* alatt 100%-os kapacitásra töltheti Honda e gépkocsiját, ami jelentősen gyorsabb, mintha hagyományos konnektort használna. A Honda e otthoni váltóáramú csatlakozással is optimálisan tölthető. Ha hiba lép fel, az automatikus helyreállítási funkció gyors biztonsági ellenőrzést végez, és ha minden biztonsági előfeltétel teljesül, megpróbálja folytatni a töltést.


*A műszerfalon megjelenő „töltés szükséges” visszajelző megjelenésétől számított időtartam.

Egyszerű és kényelmes
A Honda töltő egy félig átlátszó házban található, amely LED állapotsorral jelzi a jelenlegi üzemmódot, digitális kijelzőjéről pedig leolvasható a felhasznált energiamennyiség. A kábel megfelelő csatlakoztatás esetén a maximális biztonság érdekében mindkét oldalon rögzül.

Kiemelkedő biztonság
A Honda töltő olyan egyenáramú szivárgásdetektort tartalmaz, amely az olcsóbb, „A” típusú maradékáram-megszakítót alkalmazó háztartási elektromos kapcsolattal is használható. Beltéri és kültéri használatra egyaránt alkalmas.

Biztonságos otthoni használat
A Honda töltő nem csupán könnyen használható, de úgy alkottuk meg, hogy a legnépszerűbb intelligens otthoni technológiákkal is egyszerűen együttműködjön. Az UDP-nek, a Modbus TCP-nek és a bemeneti kapcsolónak köszönhetően egyszerűen összekapcsolhatja az otthonát vezérlő technológiákkal.


Hatékonyabb védelem
Ha a megbízható Modbus architektúrán keresztül csatlakoztatja, a Honda gyorstöltő képes ellenőrizni a háztartás teljes energiafogyasztását. Egyszerűen fogalmazva: a töltő az aktuális fogyasztás függvényében szabályozza a Honda e töltésének teljesítményét, és így csökkenti az otthoni elektromos csatlakozások túlterhelésének kockázatát.

AjánlatkérésJelentkezés tesztvezetésre
AKCIÓS ÚJ AUTÓ KÍNÁLATUNK


Letölthető dokumentumok

Árlista
Katalógus
Honda Power Charger

Ajánlatkérés
Jelentkezés tesztvezetésre

Munkatársaink


Honda Fehérvár - Autócentrum Szabó
Cím
8000 Székesfehérvár, Szent Flórián körút 7.
Telefon
+36 (22) 200 500
Nyitva tartás
Új- és használt autó értékesítés
H-P: 08:00-18:00
Szombat: 09:00-13:00
Vasárnap: Zárva
Szerviz
H-P: 08:00-17:00
Sz-V: Zárva

Visszahívást kérek


Oldalainkon HTTP sütiket használunk, a jobb működésért. További információk