Székesfehérvár,Szent Flórián körút 7.
Kedves Ügyfeleink! A Magyar Kormány aktuális intézkedéseinek megfelelően kereskedéseink március 17-től új munkarend szerint üzemelnek. A gépjárműértékesítés hétköznapokon 08:00 – 15:00-ig, a gépjárműszervizelés 08:00 - 17:00-ig tart nyitva! Megértésüket köszönjük! További részletek >>

Honda E 8 599 000 Ft-tól

100% ÉLMÉNY, 0% EMISSZIÓ.

Vegyen búcsút a múlttól. Megérkezett az elektromos autók új generációja. A Honda e Prototype a Honda új elektromos autójának prototípusa. Az autó hamarosan rendelhető lesz.

„Újjá szeretnénk születni” – nyilatkozta Hacsigo Takahiro, a Honda elnök-vezérigazgatója. A Honda elkötelezett amellett, hogy minden európai piacra szánt új autója elektromos technológiát használjon. Ez a bátor lépés olyan hír, amely hatalmas visszhangot keltett a médiában.


AZ ÖTLET KIDOLGOZÁSA
Városaink változnak – autóink miért nem?
Városaink élő, lélegző szervezetek. Növekednek és fejlődnek, és hatással vannak a bennük élő emberekre. Most elérkezett az idő arra, hogy az autók is fejlődjenek, és betöltsék szerepüket a fejlődő városképben. A Honda hisz abban, hogy a legjobb út ennek elérésére egy teljesen elektromos üzemű autót kifejleszteni, amely tükrözi a haladó értékeket.*A feltüntetett 8 599 000 Ft-os induló ár már tartalmazza a vissza nem térítendő állami támogatást. A támogatás mértéke a beszerzés időpontjában érvényes maximum bruttó 20 M Ft-os eladási ár 21 százaléka, de legfeljebb 1,5 millió forint. A vissza nem térítendő állami támogatás keretének kimerülése esetén az ITM hivatalos honlapján, valamint a pályázatbenyújtó felületen hirdetményt tesz közzé a pályázati kiírás felfüggesztésének/lezárásának pontos idejéről. Az állami támogatás csak új járművek megvételére, lízingelésére vonatkozik, amelyek ára nem haladja meg a bruttó 20 millió forintot. Az állami támogatásra 3 milliárd forint áll rendelkezésre. A vásárlók lehetnek magyar lakcímmel rendelkező természetes személyek, valamint magyarországi székhellyel/telephellyel rendelkező egyéni vállalkozók, civil szervezetek, helyi önkormányzatok, köztestületek és költségvetési szervezetek. A tájékoztatás nem teljeskörű, további információ: www.ifka.hu vagy márkakereskedésünkben!

Vezetésre hív

A modern minimalizmus több, mint amit látni enged.


A Honda e Prototype autót az első Honda Civic ihlette. Modern-retro külsejét minimális mennyiségű díszítőelem és a sportos kiállás hangsúlyozza. Szimmetrikusan elhelyezett LED-fényszórói zongoralakk-fekete háttérbe vannak beépítve, és ez a téma megismétlődik hátul is. Aprólékos gondossággal elrejtettünk minden olyan részletet, amely elrejthető. Így például gyakorlatilag láthatatlanná tettük a vezetéssegítő rendszereket. Eltüntettük a szem elől a töltőpontokat is. A tető úgy tűnik, mintha kecsesen lebegne egy átlátszó üvegfelület fölött. Az összhatás egy új esztétikát követő, kívánatos, tökéletesen arányos, kompakt elektromos autó, amely csendesen suhan, és vonzza a tekinteteket a városban és azon túl is.

A jövő tere

A Honda e Prototype egyedi, kényelmes belseje.


A Honda e Prototype nyitott elrendezését a japán építészeti elvek és a „Ma” fogalom ihlette. Ez a szó a nyílt tér dinamikáját jelenti. Az elöl-hátul egyaránt teljesen sík, kardánalagút nélküli padló is fokozza a térérzetet, mely a Honda formatervezői és mérnökei harmonikus együttműködéséből született meg. A vezetői információs, valamint az infotainment rendszer a legújabb technológiával egészíti ki a természetes stílust. A tárolórészek és a töltőcsatlakozók biztosítják, hogy mindennek meglegyen a helye.

Fejlett technológia

Emberközeli modern technológia.
A Honda e Prototype teljes szélességű, digitális vezérlőpultja ékes példa arra, hogy a technológia hogyan tudja jobban szolgálni az embert. Biztosítja az okostelefonokhoz való egyszerű kapcsolódást, valamint elérhetővé teszi a hangvezérelt rendszerekkel, az utazással és a vezetési stílussal kapcsolatos összes információt. A korlátozott látóterű oldaltükrök helyett a legújabb technológiás videokamerák minden tükörnél részletesebben mutatják meg a környezetet, gyakorlatilag teljesen kiküszöbölik a vakfoltok okozta veszélyeket, és nem növelik a légellenállást sem. A stílusos, kétküllős kormánykeréken olyan gombok vannak, amelyekkel gyorsan elérhetők a népszerű funkciók. És észrevette-e, hogy valami hiányzik? Nincs váltó. Ehelyett az előremeneti, tolató és parkoló mód gombjai kényelmesen elérhető helyen, a sofőr térdénél vannak elhelyezve.


A TÖLTÉS VEZÉRLÉSE
Töltsön bármikor és bárhol.
Ha az autó az Ön számára a szabadságot jelenti, a Honda e Prototype-hoz hasonló új generációs elektromos autók a szabadság új fajtájával ismertethetik meg: bármikor és bárhol feltöltheti az autó akkumulátorát. Töltheti az otthoni váltóáramú hálózatról hagyományos konnektorral vagy speciális töltőegységgel; üzletek parkolójában, amíg bevásárol; vagy pedig hosszabb utakon a gyorstöltő pontok kiterjedt hálózata segítségével, amelynek köszönhetően csupán 30 perc alatt 80%-ra töltheti vissza az akkumulátort.


Több mint 200 km hatótáv egyetlen töltéssel
A több mint 200 km-es hatótávjával a Honda e Prototype könnyedén veszi a mindennapi
utazást, és minden utat élménnyé tesz: alacsony súlypontjának és hátsókerék-hajtásának köszönhetően gyorsan reagál mindenre. A Honda új generációs elektromos autója a benzin- és dízelüzemű autókhoz képest jelentős adókedvezményeket és kisebb üzemanyagköltséget biztosít, így az utazást nemcsak kellemesebbé, hanem olcsóbbá is teszi.

AjánlatkérésJelentkezés tesztvezetésre
AKCIÓ ÚJ AUTÓ KÍNÁLATUNK


Letölthető dokumentumok

Árlista
Katalógus

Ajánlatkérés
Jelentkezés tesztvezetésre

Munkatársaink


Honda Fehérvár - Autócentrum Szabó
Cím
8000 Székesfehérvár, Szent Flórián körút 7.
Telefon
+36 (22) 200 500
Nyitva tartás
Új- és használt autó értékesítés
H-P: 08:00-15:00
Sz-V: Zárva
Szerviz
H-P: 08:00-17:00
Sz-V: Zárva

Visszahívást kérek


Oldalainkon HTTP sütiket használunk, a jobb működésért. További információk