Székesfehérvár,Szent Flórián körút 7.

Honda JAZZ 7 849 000 Ft-tól

Új Honda Jazz Hibrid

Vadonatúj modelljeinkben a vonzó megjelenést és a praktikus funkciókat fejlett e:HEV hibrid hajtáslánc egészíti ki, de az igazi meglepetést a tágas belső tér tartogatja.


EGY HIBRID, AMELY ALKALMAZKODIK AZ ÖN ÉLETMÓDJÁHOZ
A vadonatúj Jazz autók most fejlett e:HEV hibrid motorral és dinamikus, modern megjelenéssel nyűgözik le az autók szerelmeseit. Ezekben a kívül kompakt, belül pedig meglepően tágas és intelligens autókban minden szükséges funkciót megtalál. Nehéz a választás: a Jazz kifinomult és divatos megjelenéssel hódít, míg az új, sportos Jazz Crosstar külsejét az SUV-k inspirálták, karosszériájához pedig számos új szín (sőt akár kéttónusú kivitel is) választható.

AZ ÖN VÁLASZTÁSA
A vadonatúj Jazz és Jazz Crosstar ugyanazzal a fejlett hibrid hajtáslánccal, de más-más személyiséggel hódítja meg az utasait. Bármelyik mellett is dönt, hamarosan rá fog jönni, hogy valódi szépségük belül, a vezetési élményben rejlik.


VÁLASSZON HIBRIDET, VÁLASSZA A JAZZT!
Vállalatunk több mint 20 éve foglalkozik hibrid technológiával, ezért biztos lehet benne, hogy az új Jazz autókat is a téma igazi mérnöki szaktekintélyei alkották, akiknek a károsanyag-kibocsátás csökkentése és a hatékonyság növelése lebegett a szeme előtt.

Ugyanaz a hibrid hajtáslánc – különböző személyiségek.
Az erő közvetlenül jut a kerekekhez, így bárhová is indul, szórakoztató és egyenletes utazásban lesz része. Ráadásul az automata váltó a fokozatváltás hangját is imitálja, így a váltás élményéről sem kell lemondania.

*A feltüntetett extra Autócentrum Szabó Garancia ajánlat kizárólag 2022.09.09. - 2022.12.31. között megkötött új gépjárművekre kötött vevőszerződések esetén vehető igénybe, és egyedi megállapodás megkötése szükséges hozzá. A kilométer korlátozás megegyezik a gyári garancia kilométer korlátozásával, kivéve a Renault és a Fiat kishaszongépjárműveknél, ahol 100.000 km korlátozás érvényes. Ford, Fiat, Abarth, Jeep, Alfa Romeo, Renault és Honda modellek esetén az extra Autócentrum Szabó Garancia ideje a gyári garanciát követően +1 év, míg Suzuki modellek esetén a gyári garanciát követő +2 év időtartamra vonatkozik. A tájékoztatás nem teljes körű, további részletek és feltételek felől érdeklődj márkakereskedéseinkben!

Vadonatúj Jazz

Az új Jazz modellcsalád letisztult stílusban fogant karosszériája aerodinamikailag hatékony, mindeközben könnyedén elegáns. Minden részlet modern, kortárs megjelenést és egyedi személyiséget kölcsönöz a Jazznek.


A szépség a részletekben rejlik
A szabadidő-autó stílust követő Jazz Crosstar az aktív életvitel szerelmeseinek készül. Erőteljes kisugárzását egyebek mellett hangsúlyos hűtőrácsának, fekete díszítőelemeinek, küszöbszpoilerének és tetősínjének köszönheti, és sokat nyomnak a latban a Crosstar-specifikus alufelnik is, melyekkel még stabilabbnak és robusztusabbnak látszik a modell.

Hely az élethez

Tágas belső tér és még több hely a lábaknál, kényelmesebbé tett és deréktámasszal ellátott első ülések: a Honda Jazz a limuzin osztályú autókban megszokott kényelmet nyújtja.


Egy új perspektíva
A vadonatúj Jazz és Jazz Crosstar panorámaképet mutat Önnek az útról, így szélesvásznú vezetési élményben lehet része. A kilátás fokozása nem csupán a magabiztosságot sugárzó vezetési pozíció előnyével jár, de a biztonsághoz is hozzájárul.

Mint egy nappali
A méltán népszerű Mágikus Ülésrendszer segítségével számos beállítást konfigurálhat, attól függően, hogy több utast vagy több poggyászt szeretne szállítani. A Jazz Crosstar kárpitozása vízálló – így gond nélkül lerázza magáról az aktív életstílus során óhatatlanul bekövetkező baleseteket.


Nagyra nyitható csomagtérajtó
A nagy tárgyak szállítása sem jelent problémát a Jazz számára, mert hatalmas csomagtartóval rendelkezik, és a a hátsó üléstámlák ledöntésével még nagyobb raktér alakítható ki. A kiemelkedő helykínálat és a páratlan variálhatósággal kecsegtető Mágikus Ülésrendszer elképesztően praktikussá teszi szupermininket.

Korszerű biztonság

Vadonatúj Jazz modellek: ahol a biztonság az alapfelszereltség része.


e:HEV technológia
Az e:HEV hibrid hajtásláncot kimagasló teljesítmény és páratlan takarékosság jellemzi. Az új technológia hatékony működéssel és gyors gázreakciókkal teszi gazdaságossá, környezetbaráttá és élvezetessé a hétköznapi közlekedést.

EV Drive
Ebben az üzemmódban 100%-ban bársonyos, halk villanymotoros meghajtással halad – például azonnal reagál az autó, amikor a közlekedési lámpánál elindul.

Hybrid Drive
Hibrid módba kapcsolva a benzines erőforrás hajtja az áramtermelésért felelős generátor, ezáltal biztosítva az elektromosságot az autót mozgató villanymotornak.

Engine Drive
A benzines állás nagy sebességű utazó üzemmódban használatos, amikor a benzinmotor hajtja a gépkocsit.

Érintőképernyős technológia
Az új Honda CONNECT 9 hüvelykes érintőképernyővel nyűgöz le, és a DAB digitális rádiók mellett az Apple CarPlay™ és az Android Auto szolgáltatásokat is támogatja.


"OK Honda"
A különféle szolgáltatások és alkalmazások a hangutasításokkal vezérelhető Honda Személyi Asszisztenssel is elérhetőek. Az autó és a vezető kötetlen beszélgetést folytathat, a mesterséges intelligencia kérdéseket és válaszokat is képes feldolgozni, illetve segítségére lehet ha éppen kedvenc zenéjét vagy egy éttermet keres.

Mindig kéznél
Az okostelefonon elérhető My Honda+ alkalmazással elküldheti a POI pontokat a műholdas navigációs rendszernek, és távolról is nyithatja-zárhatja az autót.

A legújabb Honda SENSING csomagunk számos fejlett vezetéstámogató technológiát tartalmaz, így nyugodtan közlekedhet, az új Jazz gondoskodik az Ön és utasai biztonságáról.

Ütközés Erejét Mérséklő Fékrendszer
Ha egy jármű vagy egy gyalogos az autó útjába kerül, a rendszer azonnal figyelmezteti Önt az ütközés veszélyére, és közben csökkenti az autó sebességét, hogy minimalizálja az ütközés súlyosságát. A rendszer mostantól éjszakai működésre is képes: akkor is észleli a gyalogosokat és a kerékpárosokat, ha nincs közvilágítás, és önműködően fékez, ha egy másik jármű bevág vagy bekanyarodik Ön elé.

Sávelhagyásra Figyelmeztető Rendszer
Ha Ön véletlenül irányjelzés nélkül hagyná el a forgalmi sávot, a rendszer vizuális és hangjelzésekkel figyelmezteti Önt, így azonnal korrigálhat.

Közúti Jelzőtáblákat Felismerő Rendszer
A Közúti Jelzőtáblákat Felismerő Rendszer automatikusan beazonosítja a közúti jelzőtáblákat, és megjeleníti őket a központi kijelzőn.

Sávtartó Asszisztens
Segít a sáv közepén tartani az autót, így kevésbé fárasztó a vezetés az autóutakon és az autópályákon. A rendszer az irányjelző aktiválásakor kikapcsol.

Intelligens Sebességhatároló
Automatikusan szabályozza a jármű sebességét, egy előre meghatározott értéknek vagy az észlelt közlekedési tábla által jelzett sebességkorlátozásnak megfelelően.

Adaptív Sebességtartó Alacsony Sebességű Követőrendszerrel
Az Adaptív Sebességtartó biztonságosan távolságot tart az Ön előtt haladó járműtől. A Honda képes előre észlelni, ha a szomszédos sávból valaki be akar vágni Ön elé. Ilyenkor a jármű automatikusan módosítja a sebességet, és csak akkor tér vissza a beállított sebességre, ha elhárult a veszély. Az Alacsony Sebességű Követés technológia észleli, ha az Ön előtt haladó jármű megáll, és ha a vezető nem fékez, automatikusan lassít, majd szintén megáll.

Automatikus Távolsági Fényszórók
Észleli az Ön előtt haladó és a közeledő járműveket, és automatikusan vált a távolsági és a tompított fényszóró között.

AjánlatkérésJelentkezés tesztvezetésre
AKCIÓS ÚJ AUTÓ KÍNÁLATUNK


Kapcsolódó ajánlatunk


Ajánlatkérés
Jelentkezés tesztvezetésre

Munkatársaink


Honda Fehérvár - Autócentrum Szabó
Cím
8000 Székesfehérvár, Szent Flórián körút 7.
Telefon
+36 (22) 200 500
Szerviz
+36 (30) 010 1427
Nyitva tartás
Hétfő-Péntek: 08:00-17:00
Szombat-Vasárnap: Zárva

Visszahívást kérek


Oldalainkon HTTP sütiket használunk, a jobb működésért. További információk