Székesfehérvár,Szent Flórián körút 7.

Honda JAZZ 10 700 000 Ft-tól

Honda Jazz

A 2023 tavaszán megjelenő új Jazz kényelmes, tágas és dinamikus. Fejlett, teljes értékű hibrid e:HEV hajtásláncának köszönhetően felvillanyozó elektromos teljesítményt és gazdaságosságot biztosít minden egyes utazás során. A Honda Jazz egy teljes értékű hibrid. Amikor Ön rálép a gázpedálra, akkor – a lágy hibrid modelleknél megszokottakkal ellentétben – dinamikus és felvillanyozó elektromos teljesítményben lesz része.


Nincs csodásabb élmény egy hibrid Honda modell vezetésénél. A hibrid motorok terén szerzett több évtizedes tapasztalatok és a Honda e:HEV rendszerének műszaki fejlettsége révén teljes értékű hibridjeink csendes elektromos működést biztosítanak, amelyre a kiegészítő hibrid technológiával szerelt járművek nem képesek. Az új Jazz kiemelkedő elektromos teljesítményre és észrevehető takarékosságra képes.

Nem kell bedugni a konnektorba
A Honda e:HEV teljes értékű hibrid modellek öntöltőek; a belső égésű motorból és a regeneratív fékezésből szerzik az energiát. Nem igényelnek hálózati áramellátást, így Ön időt takaríthat meg, és nem kell a töltéssel vesződnie. A Jazz akár 862,6 km-t is képes megtenni egy teli tankkal, CO2-kibocsátása pedig 79 (g/km) értékről indul. Ezeket a lenyűgöző számokat ráadásul úgy éri el, hogy az nem megy a kényelem vagy a teljesítmény rovására.

Komoly tárolókapacitás
A csomagtér kapacitása (felhajtott hátsó ülésekkel) 298 litertől kezdődik, és lenyűgöző módon akár 1205 literesre is bővíthető (lehajtott hátsó ülésekkel egészen a tetőig). Meg fog lepődni, hogy mennyi minden elfér egy Honda Jazzben!

*A feltüntetett extra Autócentrum Szabó Garancia ajánlat kizárólag 2023.02.03. - 2023.03.31. között megkötött új gépjárművekre kötött vevőszerződések esetén vehető igénybe, és egyedi megállapodás megkötése szükséges hozzá. A kilométer korlátozás megegyezik a gyári garancia kilométer korlátozásával, kivéve a Renault és a Fiat kishaszongépjárműveknél, ahol 100.000 km korlátozás érvényes. Ford, Fiat, Abarth, Jeep, Alfa Romeo, Honda, Renault és Dacia modellek esetén az extra Autócentrum Szabó Garancia ideje a gyári garanciát követően +1 év, míg Suzuki modellek esetén a gyári garanciát követő +2 év időtartamra vonatkozik. A tájékoztatás nem teljes körű, további részletek és feltételek felől érdeklődj márkakereskedéseinkben!

Külső dizájn


Belső dizájn

Tulajdonságok

AjánlatkérésJelentkezés tesztvezetésre
AKCIÓS ÚJ AUTÓ KÍNÁLATUNK


Kapcsolódó ajánlatunk

Letölthető dokumentumok

Árlista
Az e:HEV hibrid technológia

Ajánlatkérés
Jelentkezés tesztvezetésre

Munkatársaink


Honda Fehérvár - Autócentrum Szabó
Cím
8000 Székesfehérvár, Szent Flórián körút 7.
Telefon
+36 (22) 200 500
Szerviz
+36 (30) 010 1427
Nyitva tartás
Értékesítés:
Hétfő-Péntek: 08:00-17:00
Szombat: 09:00-13:00
Vasárnap: Zárva

Szerviz/Alkatrész:
Hétfő-Péntek: 08:00-17:00
Szombat-Vasárnap: Zárva

Visszahívást kérek


Oldalainkon HTTP sütiket használunk, a jobb működésért. További információk