Székesfehérvár,Szent Flórián körút 7.
Továbbra is szeretettel várjuk! Gépjármű értékesítés és szerviz hétköznap 08:00 – 17:00 között tart nyitva! További részletek >>
Online értékesítési tanácsadás! Intézze szalonlátogatását virtuálisan, otthona kényelméből, videóhíváson keresztül. További részletek >>>

Tavaszi szerviz akció

Légkondicionáló fertőtlenítés és pollenszűrő csere 13 990 Ft-ért!*

Ügyeljen a tiszta levegőre autójában. Javasoljuk, hogy rendszeresen fertőtlenítesse klímáját és cseréltesse le gépjárműve pollenszűrőjét, hiszen ezzel eltávolíthatja a pollenszűrőn és a szellőzőben felgyűlt polleneket, mikrobákat, és penészt, valamint megszüntetheti az esetleges kellemetlen szagokat, amik a szellőzőrendszerből jöhetnek.

A gyors és hatékony szervizelés során:
- Speciális klímatisztító spray-vel fertőtlenítjük a szellőzőrendszert, így tisztábbá válik az utastér levegője.
- A gépjármű pollenszűrő cseréjével eltávolítjuk a szűrőn esetlegesen felgyűlt polleneket, mikrobákat és penészt.


A nyári szezon előtt kiemelten fontos a klímaberendezések átvizsgálása, tisztítása és fertőtlenítése, hogy így egészségesebbé váljon az utastér levegője. Azonban a klímatisztítás nem lehet teljes a pollenszűrő cseréje nélkül, hiszen itt felgyűlhetnek pollenek, káros mikrobák és penész. Tavaszi szerviz akciónk keretén belül kedvezményes áron fertőtlenítő spray-vel végezzük el a klímarendszer szezonális tisztítását, és kicseréljük gépjárműve pollenszűrőjét. Így megszüntethetők a szellőzőből esetleg érezhető kellemetlen szagok, és jobban teljesíthetnek a szellőzők. Biztosítsa az egészségesebb levegőt gépjárműve utasterében, és jelentkezzen be szervizünkbe kényelmesen, online!


Márkaszervizünk szolgáltatásainak igénybevételéhez és az időpontfoglaláshoz kérjük használja weboldalunkon a szerviz bejelentkezési űrlapot vagy hívja kollégáinkat telefonon. Így kényelmesen és gyorsan kiválaszthatja az Önnek legalkalmasabb szervizidőpontot. Jelentkezzen be kényelmesen szervizünkbe, online!

Szervizidőpont kérése

Jelentkezzen be kényelmesen, online űrlapunk segítségével szervizünkbe!

Az űrlap elküldéséhez csak a csillaggal jelölt mezők megadása kötelező, azonban kérjük, hogy a gyorsabb ügyintézés érdekében, lehetőség szerint minden mezőt töltsön ki!*Az ajánlat 2020.04.17-től, 2020. május 31-ig, illetve visszavonásig érvényes. A tájékoztatás nem teljes körű. A változtatás jogát fenntartjuk! További részletes információkért, kérjük, vegye fel a kapcsolatot márkakereskedésünkkel!

Munkatársaink


Honda Fehérvár - Autócentrum Szabó
Cím
8000 Székesfehérvár, Szent Flórián körút 7.
Telefon
+36 (22) 200 500
Nyitva tartás
Új- és használt autó értékesítés
H-P: 08:00-17:00
Sz-V: Zárva
Szerviz
H-P: 08:00-17:00
Sz-V: Zárva

Visszahívást kérek


Oldalainkon HTTP sütiket használunk, a jobb működésért. További információk